Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Asigurarea Obligatorie a Locuintelor  (Read 1404 times)

cdmitica

• Super Moderator
  • 5Hills
    • Fiat
    • Grande Punto
    • 1.2 8V
Asigurarea Obligatorie a Locuintelor
« on: January 05, 2010, 08:22:56 AM »

Conform legii 260/2008 proprietarii de locuinte au obligatia de a incheia o asigurare in genul RCA-ului . Am sa revin cu amanunte pe aceasta tema.
« Last Edit: January 16, 2010, 10:40:07 PM by cdmitica »

Cip

• 4Hills
    • Fiat
    • Grande Punto
    • Star Jet
Re: Asigurarea Obligatorie a Locuintelor
« Reply #1 on: January 05, 2010, 10:31:07 AM »

Ar trebuii sa intre in vigoare de la 1 iulie 2010, dar in momentul de fata se poarta in continuare discutii intre PAID ( Poolul de Asigurare Impotriva Dezastrelor ) si guvern pentru a fi introduse clauze suplimentare in contracte astfel incat in cazul unor dezastre majore (cutremure, inundatii) o mare parte din suma ce urmeaza a fi platita ca despagubiri sa vina din bugetul Romaniei si nu din conturile firmelor de asigurari. Este foarte posibil ca aceasta lege sa sufere noi modificari sau chiar o noua amanare (ar fi e treia oara cand se decaleaza data intrarii in vigoare).

Robylup

• Fondator
  • 5Hills
    • Fiat
    • Punto SX
    • 1242 cmc
« Reply #2 on: January 07, 2010, 01:31:58 AM »

Eu zic ca totusi este un lucru benefic pentru noi , romanii daca nu sunt obligati nu fac  si daca le arde casa apoi cer de la stat bani , parca are vina statul .
« Last Edit: January 16, 2010, 10:40:22 PM by cdmitica »

mariusl82

• 1Hill
  • *
    • Fiat
    • Punto
    • 1242
« Reply #3 on: January 16, 2010, 03:37:40 PM »

mi se pare un lucru foarte bun, de exemplu acum 2 zile a avut loc o exeplozie intr-un bloc aici in tm, ca urmare structura de rezistenta a fost afectata, cel mai probabil va fi daramat.Daca nu ai apartament asigurat, proprietarul o sa ramana in drum....

cdmitica

• Super Moderator
  • 5Hills
    • Fiat
    • Grande Punto
    • 1.2 8V
« Reply #4 on: June 27, 2011, 02:57:46 PM »

Nu uitati peste cateva zile vor incepe controalele privind asigurarea obligatorie a caselor.
Daca nu ati apucat sa incheiati o polita va anunt ca la Astra Asigurari exista oferta PAD PLUS – EDITIE LIMITATA - cu asistenta locatarului BONUS

Riscuri asigurate de baza: Dezastre naturale (Cutremure de pământ, Alunecări de teren, Inundaţii)

Riscuri suplimentare
- Incendiu, Trăsnet, Explozie, Cădere de corpuri, Izbire de către vehicule,
- Fenomene atmosferice (inclusiv grindină), Greutatea stratului de zăpadă, Avalanşă;
- Apă de conductă ;
- Furt (inclusiv acte de vandalism produse cu ocazia furtului);
8670560 Prin prezenta asigurare se acopera suplimentar si clauza speciala
“Asistenta locatar” – conform Conditiilor de Asigurare PAD PLUS EDITIE LIMITATA

Aceasta asigurare este disponibila la preturi incepand cu 20 Euro pentru 20000Euro/apartament si 2000 euro/bunuri.
Pages: [1]   Go Up